Tentang Kami

company pic1

 

Shenzhen KingTop Téhnologi Co, Ltd.diadegkeun dina taun 2004, locates di Shenzhen anu gaduh kaunggulan luar biasa dina ranté industri lengkep sareng transportasi anu saé. KingTop mangrupikeun pabrik PCB & PCBA propésional di Cina. Nyayogikeun desain sirkuit & jasa pamekaran App pikeun palanggan. Sareng gaduh tim R&D, jalur perakitan kanggo ngembangkeun sareng ngahasilkeun rupa-rupa produk éléktronik pikeun diekspor.

 

 

KingTop ngagaduhan lokakarya bébas debu 3500 méter pasagi, langkung ti 120 karyawan, 10 teknisi, 8 insinyur. Perangkat keras canggih, sapertos YAMAHA YS24, YSM10, YS12, YG200, YV100XGP, 4sets AOI (AOI online), Mesin Pemeriksa Tempat X-RAY (BGA, PoP, CSP, QFN, Flip Chip, COB), 3D SPI (Otomatis sistem pamariksaan témpél 3D anu ngagancangkeun tinggi), Reflow Oven sareng Mesin Soldering Gelombang (langkung ti 6sets garis SMT-otomatis-otomatis), sareng garis produksi THT. Operasi pabrik saluyu sareng sistem ISO9001.

company pic2

Pasokan PoP (Paket dina Paket) Persyaratan pamrosésan presisi tinggi tumpukan IC. Urang tiasa ngumpul 0201 / 01005chip sareng QFP / BGA / QFN pitch 0.2mm. Suplai dewan HDI minimal dina ukuran 0.1mm, minimum trace 0.075mm, rohangan minimum 0.075mm, Buta-dikubur liwat. Mesin soldering reflektor sareng zona suhu 10 pikeun ningkatkeun akurasi sareng kasaimbangan kualitas. 

cof
Reflow Oven Pic
Warehouse Pic

Produk utama: 
Sagala jinis PCB, PCBA of Industrial embedded PC, mainboard Komputer, Table PC, Solar Energy, AI, UAV, Robotic, Display, Digital electronics, Professional music device, POS, Security, Smart electronics, Smart Home, EV charger, GPS, IoT, Controller suhu automation industri, jsb.