Éléktronika

  • WP001 pulse oximeter

    Ostimeter pulsa WP001

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%

  • CY901 Pulse Oximeter

    CY901 Pulsa Oksimeter

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%

  • SP001 pulse oximeter

    Oximeter pulsa SP001

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%