Naha anjeun terang naon aturan operasi anu kedah dituturkeun dina pamrosesan patch PCBA?

Masihan anjeun PCBA kanyaho anyar! Datangna sareng nonton!

PCBA mangrupikeun proses produksi papan kosong PCB ngaliwatan SMT heula teras dip plug-in, anu ngalibetkeun seueur aliran prosés rumit sareng rumit sareng sababaraha komponén sénsitip. Upami operasi kasebut henteu standarisasi, éta bakal nyababkeun prosés cacad atanapi karusakan komponén, mangaruhan kualitas produk sareng ningkatkeun biaya ngolah. Kukituna, dina pamrosesan chip PCBA, urang kedah nurut aturan operasi anu relevan sareng ngajalankeun anu sasarengan pikeun sarat. Ieu mangrupikeun perkenalan.

Aturan operasi PCBA patch patch:

1. Teu kedah aya tuangeun atanapi inuman di daérah damel PCBA. Roko dilarang. Teu aya sundries anu teu aya hubunganana sareng padamelan éta. Jalur kerja kedah dijaga tetep bersih.

2. Dina ngolah chip PCBA, permukaan anu tiasa dipasakan teu tiasa dicandak nganggo panangan atanapi ramo bulistir, sabab grease anu disékrésikeun ku leungeun bakal ngirangan kasaimbangan sareng gampang ngakibatkeun cacad.

3. Ngurangan léngkah-léngkah operasi PCBA sareng komponén dugi ka minimal, supados nyegah bahaya. Di patempatan di tempat sarung kedah dianggo, sarung tangan anu beresih tiasa nyababkeun kontaminasi, janten sering ngagantian sarung tangan sering.

4. Entong nganggo pelindung pelindung kulit atanapi ngahambat ngandung résin silikon, anu tiasa nyababkeun masalah di solderability sareng lekatan palapis akur. Pencét khusus pikeun permukaan kimpalan PCBA anu sayogi.

5. komponén sensitif EOS / ESD sareng PCBA kedah dicirikeun tanda anu cocog EOS / ESD pikeun nyegah kabingungan sareng komponén sanés. Salaku tambahan, pikeun nyegah ESD sareng EOS tina komponén sénsitip ngabahayakeun, sadaya operasi, papanggihan sareng uji kedah réngsé dina tempat kerja anu tiasa ngontrol listrik statik.

6. Pariksa méja kerja EOS / ESD sacara rutin pikeun mastikeun yén éta tiasa leres dianggo (anti statis). Sadaya jinis bahaya komponén EOS / ESD tiasa disababkeun ku métode grounding salah atanapi oksida dina grounding sambungan bagian. Alatan éta, panyalindungan khusus kedah dipasihan sareng gabungan tina "ground wire" terminal grounding.

7. Dilarang tumpukan PCBA, anu bakal ngabalukarkeun karusakan fisik. Kurung khusus kedah disayogikeun dina pameunteu anu dipasang sareng dipasang dumasar kana jinisna.

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas ahir produk, ngirangan karusakan komponén sareng ngirangan biaya, perlu diturut pisan kana aturan operasi ieu sareng ngoperasikeun leres dina ngolah chip PCBA.

Sanésna didieu ayeuna. Dupi anjeun kéngingkeunana?

Shenzhen KingTop Téhnologi Co, Ltd.

Email:andy@king-top.com/helen@king-top.com


Waktos Post: Jul-29-2020