PCB

PCB

Pedaran pondok:

Jasa kami lirén pikeun anjeun:

1. sourcing Komponén

2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……


Detil Produk

Produk Tag

Tampilkeun Rincian

dav
dav
dav
dav
cof
cof
cof
cof

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali