Kaunggulan

Jasa hiji-eureun kami pikeun anjeun

1. Sumber komponén.

2. PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

3. PCB assembl (PCBA): UAV, Robot, AI, Computer, Tablet PC, Energy Solar, Industrial embedded computer, Wireless payment, Advertising machine, Smart home, Smart lock, Car seat TV, Display module of plane, Printer, IoT , Batré listrik tina wahana listrik, GPS tracker, Meter, Industrial controller, Automation controller tina sistem hemat énergi ECO, EV carjer, sistem kontrol suhu otomatis, Kaméra speed tinggi, Batré tina pesawat & médis, Alat musik Profesional, éléktronik pinter, earphone TWS, Projector , .... bagian anu pésér.

4. Desain sirkuit PCB, prototyping.

5. Desain struktur 3D, desain kapang, Produksi kasus sareng perakitan Produk & pengepakan.

factory pic2
factory pic1
Warehouse Pic
cof
Reflow Oven Pic
factory pic4