• banner11
  • banner7
  • banner2
  • Professional

    Profesional

    KingTop mangrupikeun pabrik PCB & PCBA propésional di Cina.

  • team

    tim

    Ngagaduhan tim R&D, baris pamasangan pikeun ngamekarkeun sareng ngahasilkeun sababaraha produk ékspor éléktronik.

Produk Produk

  • company pic1
  • company pic2

Shenzhen KingTop Téhnologi Co, Ltd.diadegkeun dina taun 2004, locates di Shenzhen anu gaduh kaunggulan luar biasa dina ranté industri lengkep sareng transportasi anu saé. KingTop mangrupikeun pabrik PCB & PCBA propésional di Cina. Nyayogikeun desain sirkuit & jasa pamekaran App pikeun palanggan. Sareng gaduh tim R&D, jalur perakitan kanggo ngembangkeun sareng ngahasilkeun rupa-rupa produk éléktronik pikeun diekspor.

Maca deui

Kadatangan Anyar

PCB Picture Show

PCB