Produk

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer Desktop

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer Desktop

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • Desktop computer motherboard

    Motherboard komputer Desktop

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • All-in-one computer motherboard

    Motherboard komputer Sadaya-dina-hiji

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • UAV FPC+HDI board

    Dewan UAV FPC + HDI

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • PCB

    PCB

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • PCBA

    PCBA

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. Sumber komponén

    2. PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • SP001 pulse oximeter

    Oximeter pulsa SP001

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%

  • WP001 pulse oximeter

    Ostimeter pulsa WP001

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%

  • Tablet PC motherboard

    Tablet motherboard PC

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……

  • CY901 Pulse Oximeter

    CY901 Pulsa Oksimeter

    Parameter Téknis

    Jenuh getih oksigén (SPO2) 

    Kisaran pangukuran: 0-100%

    Katepatan pangukuran: ± 2% dina 70% -100%, (<70% teu ditangtukeun)

    Resolusi: ± 1%

  • PCBA

    PCBA

    Jasa kami lirén pikeun anjeun:

    1. sourcing Komponén

    2.PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……