Warta

  • How to solve EMI problem in Multilayer PCB design?
    Waktos Post: Jul-29-2020

    Naha anjeun terang kumaha pikeun ngajawab masalah EMI nalika desain PCB multi-layer? Hayu atuh béjakeun! Aya seueur cara pikeun ngajawab masalah EMI. Metode suprési EMI modern kalebet: nganggo palapis suplemén EMI, milih bagian suprési EMI anu pas sareng desain simulasi EMI. Dumasar dina dasar P ...Maca deui »

  • Do you know what operation rules should be followed in PCBA patch processing?
    Waktos Post: Jul-29-2020

    Masihan anjeun PCBA kanyaho anyar! Datangna sareng nonton! PCBA mangrupikeun proses produksi papan kosong PCB ngaliwatan SMT heula teras dip plug-in, anu ngalibetkeun seueur aliran prosés rumit sareng rumit sareng sababaraha komponén sénsitip. Upami operasi henteu distandarkeun, éta bakal nyababkeun cacat prosés atanapi komponén ...Maca deui »

  • Main Differences Between Lead and Lead-Free Processes in PCBA Processing
    Waktos Post: Jul-29-2020

    PCBA, pamrosésan SMT umumna ngagaduhan dua jinis prosés, hiji nyaéta prosés bebas timbal, anu sanésna nyaéta prosés timah, urang sadayana terang yén timah ngabahayakeun pikeun manusa, janten prosés bebas timah nyumponan sarat perlindungan lingkungan, nyaéta trend tina jaman, pilihan sajarah anu dilawan. B ...Maca deui »

  • Electronics Manufacturing Steps of PCBA Circuit Board
    Waktu pos: Jul-14-2020

    PCBA Hayu urang ngartos prosés ngadamel éléktronika PCBA sacara rinci: ● Solder Paste Stenciling Mimiti sareng paling penting, perusahaan PCBA nerapkeun témpél solder kana papan sirkuit anu dicitak. Dina prosés ieu, anjeun kedah nempatkeun témpél pésér dina bagian-bagian dewan tertentu. Bagian éta nyepeng di ...Maca deui »