PCBA

PCBA

Pedaran pondok:

Jasa kami lirén pikeun anjeun:

1. Sumber komponén

2. PCB lawatoin: Sadaya jinis PCB, kalebet FPC, papan HDI, FPC + HDI. Kamampuhan: Min renik lebar 0,075mm, Ruang renik 0.075mm, Liwat liang ukuran 0.1mm, Buta dikubur liwat ……


Detil Produk

Produk Tag

Tampilkeun Rincian

dav
dav
dav
dav
cof
cof
dav
dav
dav
PoP IC Stackup
dav
dav
cof

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    PCB

    PCB